Общи условия за ползване на сайта

Политика за използване на сайта

Добре дошли в https://solar.vns-bg.com.
Сайта се поддържа от фирма ВНС България.

Ако не сте съгласни с нашата политика за ползване на сайта може да излезете от него. При ползване се счита, че вие се съгласятане с нашата политика за ползване.

Моля, прочетете внимателно следните условия, които описват вашите права и задължения при използването на този сайт.

Цени и информация за продуктите

Цените, представени на този уеб сайт, са само примерни и могат да бъдат променяни по всяко време без предизвестие на клиентите. Снимките на продуктите са с илюстративен характер и може да се различават от действителните продукти. Реалните цени се определят при издаването на оферта или проформа фактура. В случай на разминаване между цените на уеб сайта и тези, посочени в офертата или проформа фактурата, цената, посочена в офертата или проформа фактурата, е с приоритет.

Общи условия за използване

Използването на този уеб сайт подлежи на следните общи условия:

  1. Потребителите са отговорни за съхранението и защитата на личната си информация, предоставена при използването на сайта.
  2. Забранява се използването на сайта за незаконни или вредни цели.
  3. Всички права върху съдържанието на този уеб сайт, включително текст, снимки, графики и други материали, принадлежат на собственика на сайта и са защитени от авторско право.

Промени в условията

Запазваме правото си да променяме или актуализираме тези общи условия по всяко време без предизвестие на потребителите. Промените ще бъдат валидни веднага след публикуването им на този уеб сайт.

Приемане на условията: Използвайки този уеб сайт, вие приемате да спазвате и да бъдете свързани с тези Общи условия за използване на сайта. Ако не сте съгласни с тези условия, моля, не използвайте този сайт.

Отказ от отговорност: Въпреки че правим всичко възможно, за да осигурим точна информация, не поемаме отговорност за евентуални неточности или грешки в съдържанието на този уеб сайт.

Ако имате въпроси относно нашата политика за използване на сайта, моля, свържете се с нас.